mon cherie's photopage
mon cherie
By: mon cherie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 9-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
the 5th day

us...
at Kuta Beach
 
View all 6 photos...
Hari kelima ni pun tak jenjalan sangat.
Reason : tunggu Acap sampai.
Acap is the 11th person to join our group.
Saja nak follow sebab nak recce Bali
sebelum dia ke Bali with his wife the next weeknya.
So, alang alang Acap nak sampai,
kitaorang makan kat Jimbaran sekali lagi.
Obviously, all of them were happy with that decision.
Reason one: Makan sedap sedap sekali lagi.
Reason two: Bantuan dana tiba sebab ada 2-3 ekor setan yang dah abis duit.


Wednesday, 8-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
the 4th day

 
mana waiter nih?
me, abah, Tara and mak.
View all 12 photos...
Hari ni, kitaorang tak merayau sangat.
My usual schedule kat Bali..
selalunya second last day dan last day tu
memang hari untuk shopping.
The thing is, breakfast kat All Seasons
memang boring.
So, ada la sessi pujuk husband pagi tuh
and iz brought us to Centro
untuk breakfast kat Grand Canyon.
Mujur makan kat situ.
Memang satisfying and fulfilling.


Tuesday, 7-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
3rd day

ni kat hotel Goodway
preparation utk world water sport
Pizza Hut (tak sedap ah makan situ)
View all 20 photos...
our 3rd day in Bali,
kitaorang nak check out dari
hotel Goodway & check in All Seasons.
Tengah check out tu la
terserempak ngan Nidji.
Tara terlalu excited + terkejut
sampaikan dia sendiri lupa nak pakai
digicam amik gambar.
Tak pasal pakai manual camera abah
(which turn out to be blurry..hehe..)
By the time sampai All Seasons,
kitaorang tak bleh check in awal
sebab hotel penuh.
We have to gather all the luggages
and put it aside.
Masa tu la aku nampak banyak
music equipment kat tempat tu.
Masa tu la kantoi yang
Glen Fredly menginap kat hotel yang sama.
Kerana peristiwa tuh,
kitaorang yang muda belia
pergi Kamasutra Club malam tuh
dan dapat menonton persembahan yang energetic secara live.
Ada la Gita Gutawa, Pinkan, Glen Fredly, Ello, a member from Padi
and the best of all - The Changcuters.
Enjoy the pics!


Monday, 6-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
our 2nd day

 
 
 
View all 32 photos...
Banyak berjalan jalan.
Singgah memacam tempat.
Aku sendiri dah lupa,
maklumla skang baru terhegeh hegeh nak update.
Tapi yang penting,
di sini saya ingin mengucapkan
thank you kat Didi sebab belikan kakni
T Shirt yang kak ni pesan,
yg ada gambar Karl Lagerfeld tuh.
Mujur kat Leeds ada jual.
(note: tahun lepas, satu family Othman
terima baju yang Didi belikan.


Sunday, 5-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Bali 2008

 
 
 
View all 13 photos...
Dah berzaman aku tak jengah fotopages.
Sejak dah bukak kedai,
memang dah macam takde kehidupan.
Hari ni kebetulan cuti dan semua keje settle.
So baik update fotopages.

All of these pics were taken last year.
(note: tarikh entry ini dibuat --> 2 March 2009).
Cadang nak pergi ngan family
macam memula honeymoon dulu..
tapi ada la pulak member2 aka setan2
yang nak ikut.
Tak pasal rombongan kali ini jadik 11 orang semuanya.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net